home
Referenties

Vastleggen van een uitvaart.

Maurice R Riesewijk-Mulder Het was zeer ontroerend om de prachtige, realistische maar mooi gefilmde beelden weer terug te zien van de uitvaart van mijn moeder. Het was een uitdaging maar zeer geslaagd. Tnx Rob... geweldig gedaan. .

Videowedstrijd basisschool Merlijn.

 Thema muziekavond en Hoorn.

Natuurlijk kost het tijd om het resultaat van een hele avond filmen zodanig te bewerken dat er uiteindelijk een prettig ogend resultaat uitrolt. Dat betekent heel veel uren achter het scherm zitten, knippen, plakken, corrigeren, editen, enfin je bent er nog heel lang mee bezig. Als organisatie weten we dat en houden daar ook rekening mee.

Wat we nu meemaken met Rob van Dijk van Hoorn Op Video overstijgt alle verwachtingen. De man is de hele dag bezig geweest en geloof het of...

Meer weergeven
 
Zaterdag 24 oktober was de Avond van Elvis Presley in JP Coen. Ik wil graag van JP alle initiatiefnemers en deelnemers erg bedanken voor hun inzet. In…
WWW.YOUTUBE.COM
 

 

 Uitvaart videoBernadette Wade-Ferrell

Hi Rob received the video. It is beautiful. Thank you very much for doing that my family and I really appreciate it. You must be a lovely person to even consider doing that for people you have meet. We really appreciate your kindness to think about us at this time. Luv BernieYvonne van der Laan Gaaf om te zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat om zo'n DVD samen te stellen. Je hebt er een hoop werk aan Rob, dat is duidelijk! Maar je bent een vakman, met bovendien hart voor de mensen en het wordt echt hartstikke mooi, we kijken er met zijn allen nú al naar uit. Dank je wel voor deze samenwerking!!!